Stressless® Metro - Fåtölj inkl. pall
Stressless® Metro - Fåtölj inkl. pall
Stressless® Metro - Fåtölj inkl. pall

Stressless® Metro - Fåtölj inkl. pall Kampanj

1500:- rabatt

Fåtölj inkl. pall i svart Paloma läder.

Antalst

Artikelnummer

52186

Lagerstatus

Beställningsvara - Normalt 4-6 veckor

19 050 kr20 550 kr

från 595 kr/måninkl. moms

Beskrivning

Ekornes fåtöljerna med sin höga kvalité och komfort kännetecknar även den nya serien Stressless modellen Metro . Med slanka, eleganta linjer och underrede i stål. Alla ergonomiska Stressless fördelar och funktioner ingår naturligtvis plus att stolarna finns i två olika sitthöjder. Stressless Metro finns alltså i två versioner, med hög och låg rygg. Den höga ryggen versionen är perfekt för avkoppling - tillsammans med en matchande fotpall, det ger perfekt stöd för kroppen i varje läge. Den låga versionen fungerar lika bra i grupp som ensam. Liksom de andra modellerna i Stressless kollektionen, kan Metro beställas i flertal alternativ både i läder och tyg, plus i flertal färger. Stress Metro har också en speciellt huvudstöd, som erbjuder många möjligheter till individuella anpassningar.

Det unika glidsystemet regleras med kroppsvikten. Tvåpunktsinfästning i glidringen ger en unik stabilitet och 360 graders svängradie.

STRESSLESS BY EKORNES

Stressless® är ett av världens mest kända varumärken på möbelmarknaden. När de kom ut på marknaden 1971 var det med den första vilfåtöljen som utvecklats för att täcka den sittande kroppens behov av rörelse och stöd. Inte så konstigt att den blev känd som den bästa vilfåtöljen.

Det är den fortfarande – många år senare. Anledningen är att de alltid har arbetat med komforten i fokus. Som The Innovators of Comfort tillåter de inga kompromisser – Stressless® är inte rätt plats för innehållslösa nyheter eller lustiga påhitt. Titta efter Stresslesslogon när du provar sittmöbler. Då vet du säkert att det är ett original från Stressless®. 

Produktinformation

Specifikationer Fåtölj

Bredd

80

Djup

71

Höjd

112

Material

Armstöd

Stålram och skum

Sits stomme

Stålram med flexofjädrar i ramen

Sitsplymå

Formgjuten- och blockgjutet kallskum, polyesterfiber.

Ryggstomme

Stålram med flexofjädrar i ramen

Ryggplymå

Formgjuten- och blockgjutet kallskum, polyesterfiber.

Klädsel

Paloma Läder

Färg

Svart

Ben

Aluminium

Monterad

Nej

Övrigt

Pall: B: 54cm H: 42cm D: 41cm

Tillverkare

Stressless by Ekornes

Tillbehör