Ambassadör - Kontinentalsäng kampanj

Ambassadör - Kontinentalsäng kampanj Kampanj

Rabatt 37%

Ambassadör kontinentalsäng inkl. ben,hårdhet medium,fast bäddmadrass Softline 2, ben oljad ek 14 cm och huvudgavel Diva. I tyg grey (465)

Antalst

Ange komfort/hårdhetsgrad

Lagerstatus

Finns i lager

27 990 kr43 360 kr

från 950 kr/måninkl. moms

Beskrivning

Storlek:

180 x 200 cm

 

Komfort (hårdhetsgrad):

Mjuk, Medium, Fast, Extra Fast

 

Ben:

Träben Fyrkantigt Konat 14 cm oljad ek

 

Bäddmadrass SoftLine 2:

SoftLine II har stoppning i Cellex XO 6,5 cm. Cellex XO har en profilerad och en jämn sida. Den profilerade sidan känns mjukare och den jämna sidan känns fastare. SoftLine II innehåller Lyocell med Sensity™ som håller sängen ”friskare”, torrare och mer hygienisk.

 

Huvudgavel:

Jensen Diva är en ny textilklädd gavel med ett generöst antal djupa pikerade knappar. Gaveln är 130 cm hög. Erbjuder möjlighet att sätta på gavelben. Bredd 181 cm, Djup 12 cm och Höjd 130 cm

 

Färg:

Grey (465)

 

Jensen Seamless Base:

Seamless Base och totalt 4 st sängben (+ 2 st stödben) istället för 8 st.

 

Vid beställning ange komfort (tex. med/fast).

 

Tekniska specifikationer: 

1. Jensen SoftLine II

2. Aloy® 2.0 Pocket 12,5 cm med Jensen® Original Zonsystem

3. Cellex XS 4 cm

4. Jensen Support Pocket 12,5 cm / Jensen Reflect Pocket 7cm

 height=

 

Jensen Sense Fjädersystem:

Ett följsamt fjädersystem där varje fjäder är inkapslad i en tygpåse (pocket). Resultatet är att varje fjäder fungerar individuellt och därmed blir tryckavlastningen bättre och jämnare. En stålkant uppe och nere runt fjädersystemet gör det mycket kantstabilt. 5-delat zonsystem med mjuk skulderzon och inbyggt stöd för korsryggen ger en jämnare och tryckavlastande liggkomfort, oavsett kroppsform och liggställning.

 height=

I Ambassadör kontinentalsäng hittar du det allra bästa i Jensens liggkomfort, med Jensen Pocket on Pocket Technology. Sängen har dubbla madrasser med upp till tre individuella Jensen Pocket fjädersystem. Sängarna har hela liggytor, utan hårda kanter i mitten. Dessutom är det möjligt att välja individuell fasthetsgrad för respektive sida av sängen. 

Genom att välja en Seamless textillösning täcks hela ramen. Fyra ben istället för åtta, som är standard, bidrar till att ge sängen ett nytt, elegant och unikt uttryck.

- - - - - - - 

Jensens zonsystem ger rätt stöd till hela kroppen när du vilar och sover. Svankstöd i kombination med mjuk skulderzon ger en optimal sovupplevelse. Zonsystemets princip är lika självklar som naturlig. De flesta är bredare över höfter och axlar, samtidigt som midjan är tyngst och på många smalare. Eftersom madrassens uppgift är att bära upp kroppen, ger den zonindelade madrassen ett jämnare och bekvämare stöd, där axlar och höfter sjunker något djupare ner i madrassen och där möts av ett fastare stöd. Ligger du på rygg eller sida, är resultatet detsamma.

Jensens Pocket on Pocket Technology är helt nya och uppgraderade fjädersystem. Jensen Pocket on Pocket i alla sängens lager, gör att kroppen sjunker djupare ner i madrassen och får nödvändigt stöd. Pocketfjädrarna i underfjädringen ger en stabil komfort utan störande sidorörelser.

Stretch i alla liggytor optimerar fjädersystemens egenskaper.

Våra kontinentalsängar och Seamless Ramresårer har hela liggytor, utan hårda kanter i mitten. Teknologin ger trots det möjlighet för individuellt val av fasthetsgrad.

Samtliga Jensenmadrasser har 5 års totalgaranti och 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott. I garantibeviset som följer med madrassen kan du läsa de fullständiga villkoren.

Jensens produkter är testade och godkända av AEH, ett neutralt testinstitut i Zurich, Schweiz. Varje produkt blir certifierad och genomgår grundliga tester av ergonomi, hygien, sängklimat och hållbarhet.

Alla Jensens sängar och madrasser designas och tillverkas i Norge.

Tillverkare

Jensen beds