NU SATSAR VI PÅ KVALITET

Vi på Bonus Möbler har funnits snart i 25 år i Östersund. Det har hänt mycket i staden under dessa år; köpcentrum har vuxit fram, handeln har förändrats och vi har fått ett fotbollslag att följa i Europa. Även hos oss sker stora förändringar.

 

För närmare 10 år sen tog jag, Lars-Göran Hjalmarsson över Bonus Möbler, med ett långsiktigt mål att gå från det billigaste sortimentet till ett mer inspirerande och hållbart utbud. Det har tagit sin tid men för er som inte besökt oss under de senaste åren kommer nu att mötas av en mycket öppnare och ljusare miljö, där möbler och inredning lyfts fram istället för stora rea-skyltar. Vi har fortfarande en lång väg att gå men det händer mycket i butiken!

 

Vi har valt att satsa mer på vårt samarbete med möbelkedjan Svenska Hem som har mer än 30 fristående butiker från norr till söder. Tillsammans med Svenska Hem har vi ett noggrant utvalt sortiment där kvalitet kommer i första hand. Vi satsar på gedigna varumärken som också blir mer och mer vårt nya signum. Några varumärken som vi särskilt vill lyfta fram är Swedese med klassiker som Lamino och Flower, soffor och fåtöljer med norsk hantverksglädje från Brunstad och för en god sömn har vi bland annat sängar från Jensen. Med vår egen personliga mix har vi på Bonus Möbler valt att ta med andra kända och även mindre kända varumärken till vår utställning. På det sättet kan vi erbjuda ett brett sortiment i olika prisklasser för att tillgodose många.

 

Sedan ett par år tillbaka har vi lanserat en fin och inspirerande nätbutik där delar av vårt utbud finns att se i lugn och ro från hemmet eller på resande fot via mobiltelefon eller platta.

 

Vill ni veta mer om oss och vår resa är ni varmt välkomna att besöka butiken. Vi tar gärna emot era tankar och synpunkter om vad ni önskar hitta hos oss och saker som vi kan förbättra.

 

Bästa hälsningar

Lars-Göran Hjalmarsson

 

Skrivet: 2017-12-21

Lars-Göran Hjalmarsson, VD Bonus Möbler

HYRESGÄST SÖKES

Vi söker ny hyresgäst till en ledig lokal i inhägnat område. Lokalen ligger i anslutning till våra andra lokaler. Ytan är cirka 115kvm + övervåning på ungefär halva ytan.

 

Lämplig för logistiklösningar, magasinering och förvaring.

Pris 7500 kronor exkl. moms per månad. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

 

För mer information kontakta Lars-Göran Hjalmarsson på 063-818 25 alternativt larsgoran.hjalmarsson@bonusmobler.se